Meer resultaten voor led band hond

led band hond
Dewel Oplaadbare LED-band Lichtgevende halsband - Hondenmagazijn.
Door gebruik te maken van premium kwaliteit componenten gaat de band wel jaren mee. Daarbij gebruikt Dewel gepatenteerde naden met nano-deeltjes die het licht van de LED-lamp absorberen en versterken. Dit zorgtvoor toenemendelichtintensiteit waardoor je hond nóg beter te zien is.
LED Halsband Hunter Extra Breed - HONDENTRAININGSHOP.
Met deze extra brede LED halsband van Hunter is uw hond tot op 300 meter zichtbaar. De band kan makkelijk op maat worden gemaakt van 20 tot 63 cm. De Led halsband is in te stellen als constante verlichting of als knipperende LED verlichting.
LED Halsband ORANJE - ABC-led.nl.
Uw hond uitlaten is dan niet altijd heel prettig want u wilt natuurlijk graag zien waar uw hond zich bevindt. Ook voor andere weggebruikers is het veiliger als zij uw hond van verre al kunnen zien. Daarom biedt ABC-LED deze praktische hondenhalsband met led verlichting aan die tot ca.
USB LED Halsband voor Honden Waterdicht Lichtgevende Halsbanden met 3 Standen voor Kleine Grote Honden - Rood - M: Amazon.nl: Huisdierbenodigdheden.
Pagina 1 van 1 Opnieuw beginnen Pagina 1 van 1. MASBRILL Lichtgevende Hondenhalsband LED verlichting USB oplaadbare en verstelbare Veiligheid Honden halsband 100 Waterdicht Hond Kraag M, Oranje. 4,5, van 5 sterren 7.719. in Basishalsbanden hond. €15,99, € 15, 99.
Led Lichtbol met clip voor honden halsband Blauw - Shop nu - JobaStores.
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 6. Variatie: Led Lichtbol met clip voor honden halsband Blauw. Je dient eerst in te loggen. Je dient eerst in te loggen. Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag. Mail 31 172201118 0639411750 Facebook. Deze lichtbol klikt u eenvoudig aan de halsband van uw hond.
Visio Light Led Halsband Jumbo Roze vanaf €18,99.,
Led verlichting: Ja. Welke soort halsband kun je het beste nemen? Als je met de hond wil gaan wandelen is het belangrijk dat je een goede halsband hebt zodat de hond er niet vandoor kan gaan. Bij Huisdierplezier hebben we 3 verschillende soorten halsbanden waar uit gekozen kan worden. Ook hebben wij halsbanden en halsbandaccessoires in ons assortiment met een andere fuctie. Hieronder vind je een korte uitleg zodat de keuze voor jou misschien wat makkelijker wordt. Halsband met kliksluiting. Een groot voordeel van een halsband met kliksluiting is dat je deze makkelijk en snel om kan doen bij de hond. Je klikt de twee uiteindes in elkaar en de band zit vast.
LED Hondenhalsband Rood Wantohave.
De LED halsbanden zijn bedoeld als veiligheidsband/verlichting en al zit er een ringetje aan, wij geven geen garantie als de band beschadigd door trekken aan de riem. Zeker wanneer je hond aan de lijn trekt, raden wij aan de halsband alleen als verlichting te gebruiken en niet als de hoofdwandellijn/halsband.
Knipperlichtjes voor honden goedkoop bij zooplus.
flexi Led Lichtsysteem. Meer foto's' 2. Eyenimal LED-Lichthalsband - Groen. LED-lichthalsband voor honden, met kliksluiting, groen continu - of knipperlicht, tot 500 m zichtbaar voor meer veiligheid in het donker, via USB oplaadbaar, spatwaterdicht, met ring voor een lijn. Levertijd 1-3 werkdagen.Geen verzendkosten vanaf € 29,-, Voor meer informatie klik hier.
LED halsband oplaadbaar voor de hond - FunnyPets.
Home Riemen, Halsbanden en Tuigen Led reflectie LED halsband oplaadbaar voor de hond. LED halsband oplaadbaar voor de hond. € 8.99 - € 9.00. Met deze lichtgevende halsband is jouw hond goed zichtbaar in het donker. Hiermee kan jij s avonds en in de wintermaanden veilig op stap met jouw hond.

Contacteer ons